Nieuwigheden van Marmomac en Cersaie 2023!

Ontdek ze hier

Grubau BV, Frederik Rigole

Het is altijd spannend om deel te nemen aan vakbeurzen, vooral als het gaat om gerenommeerde evenementen zoals Marmomac in Verona en Cersaie in Bologna, Italië. Dit jaar hadden we het genoegen om beide beurzen bij te wonen, en we willen graag ons enthousiasme en ontdekkingen met jullie delen.


Een Terugkeer naar Normaal

Als we terugkijken op de afgelopen paar jaren, is het duidelijk dat de COVID-19-pandemie de wereld op vele manieren heeft beïnvloed, inclusief de manier waarop we zakendoen en netwerken op beurzen. Maar dit jaar, tijdens ons bezoek aan Marmomac en Cersaie, voelde het als een stap terug in de tijd naar het pre-corona tijdperk. Er heerste een aangename dynamiek, en de bruisende sfeer was terug. Het was een verademing om weer persoonlijk in contact te kunnen komen met vakgenoten en de nieuwste trends en innovaties in de industrie te verkennen.
Niet alleen was de atmosfeer op de beurzen inspirerend, maar ook het weer speelde in ons voordeel. De Italiaanse zon scheen helder en bracht een extra dimensie van vreugde en energie aan onze ervaring.

Een van de hoogtepunten van ons bezoek aan Marmomac en Cersaie 2023 was 'The Belgian Day,' georganiseerd door Embuild op de stand van Brachot. Dit evenement bracht de Belgische steensector samen in een sfeer van trots en verbondenheid.

Innovatie in Overvloed

Een van de hoogtepunten van ons bezoek was het ontdekken van innovatieve producten die de toekomst van de industrie belichamen. We willen graag enkele van deze opmerkelijke vondsten met jullie delen. Klik door op de producten voor meer informatie.

Innovaties Marmomac / Cersaie 2023