Maak jouw zakelijke account aan voor professionele tarieven en andere voordelen. Ontdek meer

Wij zijn gesloten van 22 juli 2024 tot 2 augustus 2024. Gedurende deze periode kunnen er geen bestellingen verwerkt worden. Vanaf 5 augustus 2024 staan wij weer voor u klaar en worden alle bestellingen zo snel mogelijk afgehandeld.

advies

Door onze decennia lange ervaring, zijn we in de mogelijkheid een breed scala aan diensten aan te bieden om u te helpen bij het verbeteren van uw productieprocessen en het maximaliseren van uw efficiëntie en winstgevendheid.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

OPTIMALISEREN VAN HET PRODUCTIEPROCES EN VERSPILLINGEN AANPAKKEN IN HET ATELIER

Onze procesworkshops zijn ontworpen om u te helpen uw  productieprocessen te analyseren , de pijnpunten te identificeren en een plan van aanpak te ontwikkelen om deze te verbeteren. Wij bieden begeleiding bij het implementeren van deze verbeteringen om u te helpen uw efficiëntie te verhogen en verspillingen te verminderen.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

BEGELEIDING BIJ groei door DIGITALISERING


In een tijdperk waarin digitalisering steeds belangrijker wordt, is het essentieel om een  digitale strategie  te hebben en de juiste tools en processen te implementeren. Wij bieden begeleiding bij het identificeren van uw huidige systeemlandschap, het ontwikkelen van een digitale strategie en het implementeren van de  juiste digitale tools  en  processen  om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

OPLEIDING LEAN PRINCIPES VOOR STEENHOUWERIJEN

Lean is een methodologie die is ontworpen om verspilling te elimineren en de efficiëntie te verhogen. Onze opleiding biedt een inleiding in de  Lean-principes , met specifieke voorbeelden die relevant zijn voor steenhouwerijen. Na deze opleiding kunnen uw werknemers de Lean-principes toepassen om uw productieprocessen te optimaliseren.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

change management bij transformaties

Onze change management diensten zijn ontworpen om u te helpen bij het succesvol implementeren van veranderingen in uw organisatie. Met onze expertise in het plannen, beheren en ondersteunen van transformaties, kunt u er zeker van zijn dat uw teams zich kunnen aanpassen en efficiënt blijven werken tijdens de overgang naar nieuwe processen en werkwijzen. Laat ons u helpen om uw organisatie naar het volgende niveau te tillen!

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

ALGEMENE OPLEIDING VOOR NIEUWE WERKNEMERS IN STEENHOUWERIJ

Onze opleiding voor nieuwe werknemers in steenhouwerijen biedt een grondige introductie in steensoorten, het productieproces, het machinepark en de gereedschappen. Deze opleiding biedt uw nieuwe werknemers de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om hun werk goed te kunnen aanvangen. We bieden de opleiding bij voorkeur in onze opleidingsfaciliteit aan.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

UITWERKEN VACUÜMHEFTUIGEN OP MAAT

Wij bieden ook op maat gemaakte vacuümheftuigen aan, die zijn ontworpen om uw specifieke behoeften te ondersteunen. Onze experts werken samen met u om uw eisen en wensen in kaart te brengen en vervolgens een oplossing op maat te ontwikkelen die uw productieprocessen zal optimaliseren.

Laat Grubau je helpen om jouw bedrijf te doen groeien. 

Beschrijf jouw uitdaging en wij werken een offerte uit op maat.