Maak jouw zakelijke account aan voor professionele tarieven en andere voordelen. Ontdek meer

Wij zijn gesloten van 22 juli 2024 tot 2 augustus 2024. Gedurende deze periode kunnen er geen bestellingen verwerkt worden. Vanaf 5 augustus 2024 staan wij weer voor u klaar en worden alle bestellingen zo snel mogelijk afgehandeld.

Grubau

Work stone like a pro

Grubau werd in 1980 opgericht door Johan Rigole en Martine Margodt met als één doel: een aanbod van de beste steenbewerkingsgereedschappen met de beste service voorzien aan iedereen die met steenbewerking heeft te maken. 

Deze missie zette zich over de laatste 40 jaar verder, wat Grubau toeliet marktleider te worden in België. Het werkingsgebied breidde zich uit tot GH Luxemburg en Noord-Frankrijk. 

Zonen David en Dieter, die reeds een tiental jaar de firma mee drijven, werden in 2017 door Frederik – die eerst externe ervaring als bedrijfsadviseur opdeed – vervoegd. Samen met het team, zetten ze hun schouders onder de toekomst.

In een alsmaar competitievere markt, neemt Grubau een adviserende rol op naar de klant toe en hun meest prangende vragen helpen beantwoorden.

  • Hoe gaan we om met de verwerking van nieuwe materialen?

  • Op welke manier kan meer kostenefficiënt te werk worden gegaan?

  • Hoe kan de productie sneller en met minimale verspillingen?

  • Hoe kunnen we de ergonomie van de medewerkers verbeteren om arbeidsongeschiktheid tegen te gaan?

Hierbij schuimt Grubau de globale markt af op zoek naar de beste oplossingen om specifieke uitdagingen aan te pakken.

Ons team