Work stone like a pro  

 

In the Spotlight

Best sellers

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Alles voor de pro steenbewerker

Professionele bewerking van alle soorten natuursteen, kwartscomposiet en eventueel keramiek. Je houdt van machines, techniek, kwaliteit en efficiëntie. Wij hebben voor jou het uitgebreidste gamma van tools en gereedschappen in de markt!

Toon mijn producten

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Alles voor de pro tegelzetter

Bij ons vind je tools die je nergens anders vindt! Als je wilt innoveren ten opzichte van collega's ben je aan het juiste adres. We hebben merken in gamma die het uitdagendste en meest veeleisende werk aankunnen.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Alles voor de pro aannemer

Industriebouwers, ruwbouwaannemers, tuinaanleggers, HVAC-bedrijven vinden bij ons een uniek gamma aan diamantgereedschappen en machines voor bewerking van beton, baksteen, klinkers en uiteraard ook natuursteen.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Alles voor de pro betonbedrijven

Of het nu gaat om het verzagen of polijsten van beton, het creëren van een afwerking of het verwijderen van overschotten, wij hebben de juiste oplossing voor u. Onze professionele gereedschappen zijn geschikt voor de prefab betonbedrijven, architectonische beton en interieurafwerking. 

Tip: de meeste aanbevelingen voor beton werken ook op Terrazzo en Granito.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Alles voor de pro beeldhouwer

Jouw passie voor natuursteen en creatieve geest leidt jou tot de mooiste beeldhouwwerken. We houden van het beste materiaal om mee te werken, hopelijk jij ook?

Toon mijn producten

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Alles voor de pro handelaar

Wenst u onze producten aan te bieden aan uw klanten als handelaar, contacteer ons met uw specifieke noden en doelpubliek, dan bekijken we graag de mogelijkheden samen met jou. Unieke producten met een unieke eigenschappen, alles voor jouw pro klant!

Neem contact op

Verkoop van gereedschappen

Op zoek naar de beste gereedschappen voor uw bedrijf? Ontdek ons uitgebreide assortiment en vind de juiste gereedschappen voor uw behoeften. Bezoek onze verkooppagina nu.

Verhuur van gereedschappen

Heeft u slechts tijdelijk gereedschappen nodig voor uw projecten? Huur ze bij ons en bespaar kosten en opslagruimte. Bekijk onze verhuurservice nu.

Adviesverlening

Onze experts staan ​​klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw bedrijf. Ontdek onze adviesdiensten en neem vandaag nog contact op met onze consultants.

Service

Zorg ervoor dat uw gereedschappen altijd in topconditie zijn met onze technische onderhoudsservice. Vertrouw op onze gekwalificeerde technici voor reparaties, onderhoud en revisies. Ontdek onze technische dienstverlening nu.

Odoo + afbeelding en tekst

Grubau is verhuisD!

We hebben fantastisch nieuws! Ons nieuwe hoofdkwartier is klaar. Vanaf  heden kan je ons dan ook vinden op onze nieuwe locatie in Kortrijk.

Onze verhuis is een belangrijke stap vooruit voor ons bedrijf. Het zal ons toelaten om onze dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen en nog meer beleving te creëren voor onze gewaardeerde klanten, zoals jij!

boek een rondleiding


   Team Grubau staat er voor u!


   2500+

   klanten kochten reeds bij ons

                
   4000+

   Producten op voorraad

   95%+

   Koopt opnieuw bij ons

                
   1000+

   volgers op facebook,  instagram en Linkedin

                

   Blog Slider

   Brand Slider