0
NL

Language

Currency

1

Een plaats voor elke plaat!

Soorten stockeringssystemen

Frederik Rigole

Uw platen en/of blokken zijn geleverd en binnen gehaald. U dient ze nu voor korte of langere tijd te stockeren. Hiervoor bestaat een groot gamma aan stockeringsoplossingen naargelang uw noden, beschikbare plaats en afmetingen van de te stockeren goederen. Enkele mogelijkheden:

Platenstaander verstelbaar

Deze platenstaander is ideaal om plaatmateriaal verticaal te stockeren en de platen zijn gemakkelijk bereikbaar met een heftang. De staander is flexibel dankzij de verplaatsbare steunpalen. “Bladeren” door een steenpak is mogelijk met optionele steun. Door platenstaanders achter elkaar te plaatsen kan een onbeperkte lengte gecreëerd worden. De verstelbare platenstaander heeft een hoogwaardige kwaliteit dankzij warmgalvanisatie. Verschillende uitvoeringen mogelijk naargelang de gewenste capaciteit.


Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo + afbeelding en tekst

Platenstaander trapezevorm

Deze staander is ideaal om bepaalde loten van platen samen te stockeren. “Bladeren” door de steenpak is mogelijk volgens model. De staander is warm gegalvaniseerd of gelakt en beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Horizontale stockering

Met horizontaal te stockeren wordt er plaatsbesparend gewerkt. Dit model is uiterst geschikt voor zware stukken of afgewerkte producten en is van hoogwaardige kwaliteit dankzij warm galvanisatie.

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo + afbeelding en tekst

Reststukken

De regelbare rekken zijn geschikt voor allerhande maten van reststukken en zijn in hoogte regelbaar. De stokken zijn verplaatsbaar volgens pakdikte. Ook deze platenstaander is van hoogwaardige kwaliteit dankzij warm galvanisatie.